ААТ «Ашмянскі мясакамбінат» знаходзіцца ў пастаянным пошуку новых відаў прадукцыі, якія б адпавядалі пажаданням пакупнікоў. У сваю чаргу спажыўцы сёння аддаюць перавагу прадуктам нашага прадпрыемства. Пра гэта сведчыць рост аб’ёмаў вытворчасці каўбасных вырабаў на 134 працэнты ў параўнанні з мінулым годам, полуфабрыкатаў – на 110 працэнтаў.
Асаблівасці прадукцыі прадпрыемства — высокая якасць і выкарыстанне натуральных спецый і дабавак. Пакупнікі будуць задаволены смакам навінак — полуфабрыкатаў з мёдам і лафантам “Медальён казачны”, “Паляндвіца для запякання”, “Кавалачак для запякання”, сыравяленай каўбаскі “Грыбны смак” і “Смак арэха”, вэнджаніны “Дваранскі пачастунак” і “Арэх мясны”. Як паказвае вопыт, ашмянцы заўсёды с цікавасцю сочаць за з’яўленнем новых каўбасных вырабаў. Тры месяцы назад мясакамбінат наладзіў вытворчасць сасісак “Калабкі з сырам”, навінку адразу ацанілі, так што сёння “калабкі” карыстаюцца вялікім попытам не толькі ў жыхароў нашага горада і раёна, але і іншых рэгіёнаў рэспублікі.
Экзотично, однако)))
=*** уже хочу))
Тебе с медом или с лофантом? ))) Насколько ме известно, лофант — это какое-то лекарственное растение
Спадзяюся у хутким часе паспрабаваць таки ласунак. Вельми прыемна што нататка надрукована на роднай мове.